Om oss

Personal

Malin Flodman

Leg. djursjukskötare och delägare

Om anställd »

Har arbetat med både vilda och tama djur sedan jag gick ut djurvårdarlinjen 1990. Jag började med att arbeta på Skansen, med framför allt apor och kor, sedan följde några år som joursköterska på Bagarmossen djursjukhus för att 2003 starta Nacka djurklinik. På min fritid tränar och tävlar jag gärna med mina hundar border collien Utterlyans Wazabi och powder puffen Oboy samt  umgås med mina barn och vänner.

Marika Bohman

Leg. veterinär och delägare

Om anställd »

Legitimerad veterinär sedan 2008. Har arbetat på Norrtälje Djurklinik med smådjur. Innan dess har jag även arbetat som Distriktsveterinär. Familjen består av sambo, barn och två pudlar. På fritiden tycker jag om att vistas i skog och mark.

Sara Martinsson

Leg. djursjukskötare och delägare

Om anställd »

Jag tog examen från djursjukvårdarprogrammet i Skara 2002 och har sedan dess jobbat på olika djursjukhus och kliniker i både Skara och Stockholm. På Tyresö Djurklinik började jag 2014.

Jag tycker om de flesta områden av mitt jobb, och mest är jag på operation där jag söver och tar hand om de djur som ska opereras.
Med till jobbet följer dvärgpinschern Zemlan och groenendaelen Pepper. Hemma väntar sphynxarna Kryddan och Prins Allan.

Lene Forsberg

Leg. veterinär

Om anställd »

Lene utför inseminationen och utför spermakontoller. Lene är även vår klippa på medicinska utredningar men utför även de vanligast förekommande operationerna.

Legitimerad veterinär sedan 2007. Har tidigare bland annat jobbat på Regiondjursjukhuset Bagarmossen och Västerorts djursjukhus samt som distriktsveterinär. Specialintresse är hormonsjukdomar och diabetes mellitus, där man ofta följer patienter under en längre period. Jag har även voluntärarbetat med att kastrera gathundar och katter i Thailand. På fritiden umgås jag med familjen och vänner, är gärna ute och vandrar, springer eller åker skidor om det finns snö. Har tidigare haft katter, Fia och Rasmus, men är just nu tyvärr djurlös. Vill gärna ha hund i framtiden!

Ann-Marie Appel

Leg. veterinär (konsult)

Om anställd »

Ann-Marie Appel- även Ami konsultar hos oss och opererar i första hand men tar även emot fall inom de flesta områden då hon behärskar det mesta inom medicin och kirurgi.

Kim Gibson

Leg. djursjukskötare

Om anställd »

Jag är undersköterska från humansidan i botten och har tjänstgjort på varierande akutvårdsavdelningar. Har drivit hunddagis, och inackorderingstall med hopp och dressyrhästar.Jag har också arbetat på ett beteende center för hundar i USA i några år. I veterinärbranschen har jag jobbat sedan 2004. Hemma finns Norfolkterriern Jippie och en fästman. På fritiden umgås jag med familj och nära vänner, Goda middagar samt skogspromenader tillhör favoritsysselsättningarna.

Mari Johansson

Leg. djursjukskötare

Om anställd »

Efter gymnasiet, djurvårdarlinjen i Enskede Gård, så började jag på Djursjukhuset Bagarmossen 1988 som sommarvikarie och blev sedan kvar i 20 år. Jag har varit på alla avdelningar, som vårdavdelning, poliklinik, röntgen och de senare 12 åren på operation. Våren 2008 tog jag steget och bytte arbetsplats till Värmdö djurklinik och sedan i februari 2012 jobbar jag på Tyresö Djurklinik. Jag föder upp Shetland sheepdog under prefixet Fairyshell. Första kullen hade jag 1995. Mina hundar tar den mesta av tiden men andra intressen är smyckestillverkning av pärlor, måla och fota.

Anna Falk

Leg. djursjukskötare

Om anställd »

Jag har jobba med djursjukvård sedan -96 med undantag för 8 år då jag utbildade mig och jobbade inom humanvården som leg. sjuksyster. Jag har främst jobbat på den norra sidan Stockholm och 1 år på Nya Zeeland som djursjukvårdare.

Jag bor med min sambo och miniatyrbullterrier Osvald. Min fritid går främst åt till hundpromenader pyssla och odla i trädgården samt bygga på huset.

Mia Lindblom

Leg. djursjukskötare (konsult)

Anna Franzen

leg djursjukskötare

Om anställd »

Jag arbetar som Leg DSS på Tyresö Djurklinik sedan maj 2020.
Har sedan 1989 arbetat på Årstakliniken och DjurAkuten. Jag arbetar på klinikens alla avdelningar men trivs bäst på laboratoriet och polikliniken. Jag vill att våra kunder ska känna att de blir väl bemötta och får en kvalitativ djursjukvård. På fritiden umgås jag med min familj vilka omfattas av man, två döttrar, Gotländska halvblodet Urax av Bolex och två fantastiska huskatter Melker och Stina.

Åsa Fernström

Receptionist

Om anställd »

Tidigare jobbade jag på Bagarmossen i receptionen samt hade hand om butiken.
Hemma har jag en sambo, ett barn och en hund.
På min fritid är jag mycket ute i skogen och tränar och tävlar med min hund.

Kliniken

Reception/butik

Vi säljer främst sjukfoder för hund & katt men tar gärna hem foder på beställning.

Digital röntgen

Underlättar avläsning av röntgen bilderna och då vi remitterar patienter. När vi röntgar höfter och armbågar för avläsning av SKK så skickas bilderna digitalt för att snabbt kunna leverera resultatet till djurägaren.

Digital Tandröntgen

För att kunna se tandsjukdomar och skadade tänder vid tex tandstensborttagning.

Ultraljud

Används flitigt för att kontrollera dräktigheter. Men används även för att titta på fr.a prostata, njurar och lever.

Eget lab

Här kör vi de vanligaste proverna för att kontrollera status innan operation och för att kunna ställa diagnos. Vi kan även köra Borrelia samt Anaplasma (f d Ehrlicia) samt Fiv och FeLv så ni kan få svar direkt vid besöket. De prover vi inte analyserar här skickar vi endast till ackrediterade laboratorium.

Operationsavdelning

Vår operationspersonal har lång erfarenhet av narkos och akutsjukvård. Vi har två operationssalar med övervakningsutrustning. Självklart använder vi gasnarkos.

Mottagningsrum

Har du frågor om oss eller våra tjänster?